科探科 English Report >> 記事詳細

2022/07/15

科学探究科【SEC3】English Poster Presentation ➀

It was the last time to do a presentation about our research. Although I was not satisfied with my poster session, it was the most interesting poster session ever. Moreover, I feel like I wanted audiences to ask me a question because I was confident with my research. I am glad that I experienced these things. Lastly, I would like to say thank you to TA’s and teachers.

(日本語訳)

今回が最後のポスターセッションでした。満足はできなかったけど、今までで1番楽しかったポスターセッションでした。また、今までで1番自信があったので、聞いている人にもっと私たちの研究について質問してもらいたいなと思ました。このような体験ができたことはすごく光栄だし、TAさんや、先生たちにとても感謝してます。

科学探究科(Science Inquiry Course)