科探科 English Report >> 記事詳細

2022/07/15

科学探究科【SEC3】English Poster Presentation ➂

There was an SSH research report meeting on June 11th. This is the last study group for us third graders. We gave poster sessions in English and Japanese and oral presentations in English. I made a presentation about slime(PVA), which I have been researching since my second year. By talking with various people, I was able to think about the research from a new perspective. It was fun. Also, I would like to make use of this experience in future presentations.
(日本語訳)

6月11日にSSH研究報告会がありました。私たち三年生にとって最後の研究会です。私たちは英語と日本語でポスターセッション、英語で口頭発表を行いました。二年生の時から研究してきたスライム(PVA)について発表しました。いろいろな人と話すことで、新たな視点からその研究について考えることができました。楽しかったです。また、この経験を今後の発表会にも生かしていきたいです。

科学探究科(Science Inquiry Course)